Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

❛❛

Här ska en trevlig text vara på en eller två meningar

-Dr Henrik Wrethling

Bokning

Ring 026-107560 eller via mail: info@gavlelakarmottagning.se

utbud

Allmänläkarmottagning

Hälsokontroller

Intyg

Företag

Försäsongsundersökning

Försäkringspatienter

Specialistläkarmottagning

Specialistläkarmottagning

om mottagningen

Varmt välkommen till vår mottagning! Mottagningen startade i augusti 2020 då jag Dr Henrik Wrethling tog över rätten att bedriva mottagningen på nationella taxan av Dr Eva Domert.

För er patienter som kommer på sjukvårdsbesök innebär detta att det är samma kostnad som på en hälsocentral då vi har samarbetsavtal med Region Gävleborg. Vi har inget remisskrav.

Vi har främst planerad mottagning men ring vid akuta problem så tar vi emot efter förmåga.

Vi använder oss av Region Gävleborgs IT-system vilket underlättar journalhanteringen och ökar därigenom patientsäkerheten. Mottagningen är kontantfri och betalning sker med kort, Swish eller faktura för företag.

läkarhuset

personal

Henrik

Dr Henrik Wrethling

Specialist i Allmänmedicin

Studerade till läkare vid Umeå Universitet med examen 2010. Under studietiden läste jag ytterligare 1,5 terminer inom idrottmedicin och arbetade deltid samt forskade på Idrottsmedicinska enheten vid Umeå Universitet. Allmäntjänstgöring i Gävle 2010-2012. Specialist Allmänmedicin sedan 2018. Arbetat deltid inom företagshälsa sedan 2017 på Ovako i Hofors. Vårdenhetschef på Storvik Hälsocentral 2019-2020.

Idrottsmedicinska uppdrag

 • Lagläkare IBK Dalen 2008-2010
 • Lagläkare Brynäs A-lag 2010-2016
 • Ordförande i Svenska hockeyläkarföreningen 2013-2015
 • Lagläkare SAIK Bandy A-lag 2016-2017
 • Landslagsuppdrag inom hockey med resor tillsammans med Tre Kronor och Juniorkronorna sedan 2010 och framåt.
 • Cecilia

  Cecilia Hemgren

  Undersköterska

  Utbildad undersköterska sedan 2001. Mångårig erfarenhet av arbete på lab inom region- och privatdriven primärvård samt företagshälsa. Utbildad inom spirometri och hälsosamordnare.

  Murad Ahmad

  Murad Ahmad

  Specialist i Psykiatri

  Studerade till läkare i Umeå och gjorde därefter AT-tjänst i Gävle. Gjort specialistutbildningen till psykiater i Stockholm där han nu arbetar som överläkare inom Psykiatri.

  Charlotte Åström

  Undersköterska

  Undersköterska sedan 2003. Mångårig erfarenhet av arbete på lab inom region- och privatdriven primärvård. Utbildad inom spirometri, akutsjukvård och sårvård. Hygienombud.

  Peter Magnusson

  Peter Magnusson

  Specialistläkare i internmedicin och kardiologi

  Specialistläkare i internmedicin och kardiologi. Medicine doktorexamen PhD från Karolinska institutet inom kardiomyopati. Innehar europeisk arytmiexamen (EHRA). Varit kliniskt verksam vid Lunds universitetssjukhus, Karlskrona sjukhus, Bollnäs sjukhus, Akademiska sjukhuset och är för närvarande verksam som överläkare vid Gävle sjukhus. Aktiv som forskare knuten till Karolinska institutet, Uppsala universitet och Högskolan i Gävle.

  Eva Domert

  Eva Domert

  Specialist i Allmänmedicin

  Specialist i Allmänmedicin och tidigare ägare av kliniken. Eva jobbar med hälsokontroller, intyg och primärvårdspatienter.

  kontakta oss

  Adress: Staketgatan 32 803 11 Gävle
  Tel: 026-107560
  Mail: info@gavlelakarmottagning.se
  @gavlelakarmottagning

  Skicka ett mail